Gratis Makelaar Almere

Gratis Makelaar Almere is er zowel voor jou als verkoper als voor jou als koper van een woning!

De VBO makelaars van Gratis Makelaar Almere hebben het doel om jouw woning snel en voor de hoogste prijs te verkopen waarbij jij, als verkoper, geen kosten hebt!

Hoe zij te werk gaan voor jou als verkoper

Geen kosten voor mij als verkoper? Je vraagt je vast af “hoe zit dat in elkaar”? Gratis Makelaar Almere gaat als volgt te werk.

Vrijblijvend en gratis waardebepaling van jouw woning.

Jij schakelt Gratis Makelaar Almere in en zij komen vrijblijvend bij je langs. Nadat de VBO makelaar de waarde van jouw woning heeft bepaald zal hij jou een advies geven voor de vraagprijs, passend in de huidige markt en de juiste verkoop strategie met jou bespreken. Let op het is een advies, jij bepaald de uiteindelijke vraagprijs!

Jouw woning op Funda & Social Media Promotie

Gratis Makelaar Almere zorgt er voor dat jouw huis gratis en compleet op Funda komt. Denk daarbij aan professionele foto’s, inmeten van je woning en een passende tekst.  Ook promoten zij jouw woning op social media.

Gratis Makelaar Almere is de makelaar van Almere

Bezichtigingen en open huis

Dan komt het moment dat anderen jouw woning kunnen bezichtigen. Gratis Makelaar Almere overlegt met jou wanneer dit zal gebeuren en misschien plannen ze een open huizen dag. Jij als verkoper verzorgt zelf de rondleidingen. Jij kent je woning als geen ander en weet precies de fijne en unieke plekjes in en van je woning. Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk dat Gratis Makelaar Almere de bezichtigingen en/of open huis verzorgt.

Biedingsproces

Een aantal dagen na de laatste open huis is de sluitdatum voor de online bieding. Hierbij hebben kandidaat kopers nog genoeg tijd om een hypotheekberekening te laten maken. Dit resulteert gegarandeerd in de hoogste en beste opbrengst van jouw woning en dat zonder kosten aan je verkoopmakelaar!

Koopovereenkomst en eigendomsoverdracht

Nadat jij gekozen hebt voor de koper met het beste profiel, wordt door Gratis Makelaar Almere de verkoop overeenkomst opgesteld. Na ondertekening door jou en de koper(s) wordt deze naar de notaris gestuurd zodat de eigendomsoverdracht voorbereid kan worden.

Gratis Makelaar Almere staat voor transparantie. Online bieden en eerlijk bieden zijn de key!

De VBO makelaars van Gratis Makelaar Almere werken met een transparant online bieding systeem. De tijd van overbieden en geen zicht op wat er geboden is voor een woning waar ook jouw oog op gevallen is,  is hiermee verleden tijd! Stel je bent overboden, geen probleem je kan gewoon nog een bod doen op jouw ideale woning.

GratisMakelaarAlmere.NL staat voor transparantie, online bieden en eerlijk bieden. De huizen op de site komen allemaal op Funda, jij kan de woning bezichtigen voordat de sluit datum is bereikt.

Gratis Makelaar Almere

Hoe Gratis Makelaar Almere te werk gaan voor kopers

Stel je ziet op de website een woning die je interesse heeft, meld je dan direct aan voor een bezichtiging!

De bezichtigingen worden bijna altijd door de verkoper(s) zelf verzorgt. Dat heeft  voordelen want de huidige bewoners kennen hun huis en buurt als geen ander en kunnen dan ook het beste en vol enthousiaste al jouw vragen beantwoorden.

Je hebt jouw droomhuis gevonden en nu?

Dit is hem, jouw droomhuis…..  Bij GratisMakelaarAlmere.NL  kan je als koper zelf een bod uitbrengen, je bent vrij in je keuze of je daarbij een aankoopmakelaar wilt inschakelen. Zelf een bod uitbrengen doe je op onze website, transparant en overzichtelijk!

Niet zeker of je financiële middelen toereikend zijn? Geen probleem! DeVBO makelaars werken samen met erkende en onafhankelijke hypotheek adviseurs die vrijblijvend een snelle scan kunnen doen. Zo weet jij wat je maximaal kan lenen. Wel zo fijn!

De sluitingsdatum is verstreken

Na de sluitingsdatum gaat zij zo snel mogelijk met de verkoper in gesprek. Zij staan de opdrachtgever (verkoper) bij in zijn beslissing aan wie de woning gegund wordt. De uiteindelijke beslissing ligt echter altijd in handen van de opdrachtgever (verkoper).

Jij bent de uitverkorene!

Gefeliciteerd! De verkoper heeft je uit gekozen als koper van de woning.  Het tijdelijk koopcontract wordt opgesteld en naar jou gemaild. Deze kan jij online tekenen en retourzenden waarna Gratis Makelaar Almere met de notaris van jouw keuze de verdere zaken regelt. Op de dag van transport onderteken jij definitief als nieuwe eigenaar de eigendomsoverdracht.

Wat kost het biedplatform mij als koper?

De veilingkosten komen bovenop jouw bod. Dat bij elkaar opgeteld is de uiteindelijk koopsom. Gratis Makelaar Almere staat voor open en transparant onlinebieden deze kosten worden voor jou dan ook inzichtelijk gemaakt bij het uitbrengen van jouw bieding. Voor jou als koper is het mogelijk om de veilingkosten mee te financieren en deze zijn fiscaal aftrekbaar.

De kosten van de overdracht zijn voor kosten van de koper.