Toilet betegelen

Laat jouw toilet betegelen door de vakkundige tegelzetters van TZS Bouwgroep. Ongemerkt breng je meer tijd door op (meestal) het kleinste kamertje van het huis dan je denkt. En als je daar zit wat doe je dan? Een tijdschrift lezen of tegeltjes tellen? Dan opeens vallen de scheef gezette tegels of slecht aansluitende voegen je op. Het is tijd voor een toilet renovatie!

Van kleinste kamertje naar fris en optisch grotere toiletruimte

Het toilet is een kleine ruimte en daardoor is het ook een lastige ruimte om in te werken. Dit heeft invloed op de nauwkeurigheid van het zetten van de tegels op de wand of op de vloer. Scheef gezette tegels of voegen die niet op elkaar aansluiten vallen direct op in deze ruimte.

Door de juiste tegels te gebruiken kan je zorgen dat het kleinste kamertje optisch groter oogt dan het in werkelijkheid is. Ook een zwevend toilet zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt. Daarnaast is het ook kosmetisch mooier. De tegelzetters van TZS Bouwgroep zullen je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Toilet betegelen: Hoe gaan de tegelzetters van TZS Bouwgroep te werk?

De vakmensen van TZS Bouwgroep komen vooraf bij je thuis de werkzaamheden bekijken en de ruimte opmeten. Jij kan dan je wensen duidelijk maken en deze bespreken. Hierna ontvang jij een offerte op maat. Na akkoord wordt door een gecertificeerde vakman het toilet aangepakt, geheel naar jouw wensen.

TZS Bouwgroep zorgt voor het verwijderen en afvoeren van de oude vloer- en of wandtegels. Naar wens wordt er door de vakman vloerverwarming aangebracht. Nieuwe tegels worden gezet en gevoegd waarna de vakkundige tegelzetter van TZS Bouwgroep al het tegelwerk netjes afkit.

Toilet betegelen

Wat kost mijn toilet betegelen?

Wil jij weten hoeveel het kost om je toiletruimte te betegelen of wil jij een gehele toilet renovatie vraag dan een vrijblijvende offerte aan. De TZS Bouwgroep werkt door heel Nederland dus als de nood hoog is TZS Bouwgroep dichtbij!